Glögg, ljus och underhållning

2010-12-15 | 22:23:00 | Musik - On stage |


Jag och Carro. :)
Jag var med på första, andra och sista låten. Sista låten var det jag och Maria som sjung. Dock gick inte mina solodelar i den bra alls! :O Gick crap rent ut sagt! Första och andra låten var Carol of the bells och Decembernatt/Haleluja. Min och Marias låt var "I denna natt blir världen ny".

Helén sjung också! :D Det va riktigt bra! Önskar bara att hon kunde se det också. Killarna sjung också lite. Även Viktoria och Frida, Sabina hade en sololåt och Nathalie, Malin och Josefin sjung också låtar från sitt projektarbete. Alla va superduktiga!

Det var riktigt mysig stämning på min och Marias låt. "I denna natt blir världen ny" med Carola. Alla kom in i grupper och ställde sig lite blandat på och framför scenen och när jag kom in på sticket i låten satte sig alla runt oss och det va riktigt mysigt.
Allt för mig gick dock åt helvete. Först var inte min mick på så vi fick börja om från början och sedan när jag skulle sjunga "Åter vill lamm och små barn hinna gå" visste jag inte va texten va! :O Sedan började verkligen ALLT gå åt skogen.

Får se om det kommer inspelningar under lovet eller inte. Vet inte hur jag ska göra med det.
Det va allt från kvällen.

Tack till Erik som fotade hela föreställningen! :D


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.