My road continues

2011-04-06 | 22:10:00 | My road |


Fotade denna på min och Carros första promenad igår. En bild som kommer passa rätt bra in på kvällens inlägg…Typ…*Spännande….* ^^

De stora frågorna på min blogg idag har varit ”Hur gick mötet?” och ”Vad är det för möte du ska på?”.
Mötet handlade om mig, min skolgång, att få veta hur lärarna tänker kring min skolgång och att få lärarna till insikt på hur jag och min behandlare jobbar.
Både jag och min lärare gick in med taggarna utåt, rektorn va lika nervös som jag, skolkuratorn ville helst bara gå, mamma som mitt stöd, dansläraren som min lärares stöd och sedan även Carro och Maria som jag fick på varsin sida om mig som gick in och bara kände i hela energin i rummet att det bara var sååå illa!
Det var inte förrän det var 5 minuter kvar av mötet som jag och min lärare äntligen började komma till insikt med varandra och båda vände våra kappor. Nu är vi sams igen. Ett tag i alla fall. Det är fortfarande två saker som jag irriterar mig på men det kände jag att jag inte behövde ta i mötet utan kan ta med henne nästa vecka när allt detta har fått lägga sig för både henne och mig och så klart alla andra.

Jag har inte hört från Carro sedan middagen för övrigt. Vet inte om mötet blev lite för mycket för henne så jag ska nog låta henne vara så ses vi i morgon igen. Försökte ringa henne innan men inget svar.

Ganska känslolöst inlägg men det är lite som jag känner mig just nu också. Helt TOM! Kommer nog ha mer känslor kring det hela i morgon… Har varit grymt dålig på att uppdatera idag också. Kan inte lova att jag ska göra bättre ifrån mig men ska definitivt jobba på det. :)bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.