Självcentrerat ego!

2011-04-11 | 22:14:00 | Om Cajsa |

Jag kan erkänna att jag är mycket….Ett ego…FINE! pratar JÄMT om mig själv men det är ju ändå det ämne jag kan och behärskar mest, eller hur!? Men det sista jag är och det sista jag kommer att bli är självcentrerad! Detta går alla mina vänner i god för och håller med mig om! Jag är den sista som tänker på mig själv före alla andra och det tror jag många av er som läser min blogg vet också! Jag hjälper alltid till, jag gör alltid ANDRAS ARBETE och jag finns 24/7 på telefonen för allt och alla som behöver prata. SEDAN kommer jag. Sedan kan jag tänka på hur jag mår.

Under mitt utväcklingssamtal idag säger min lärare att jag har blivigt för självcenterad och att jag inte tänker på någon annan än mig själv. Under hela mitt liv har folk sagt dessa och liknande punkter till mig:

- Du måste tänka mer på dig själv, Cajsa!
- Hjälp dig själv innan du hälper alla andra!
- Och varför gjorde du det där för den personen när du bara mår dåligt av det själv?
- Kan inte den personen sköta sig själv utan att du säger åt den vad du ska göra eller är du dennes vandrande kallender?
- Du vill alla för väl, tänk på dig själv i första hand!
- Du ser alltid gott i alla, men tyvärr är det inte så att alla är fyllda med gott. Släpp de personer som sårar dig och tänk på dig själv i stället.

Eller som den senaste:
- Nu får du i uppgift att tänka på dig själv i första hand. Om du känner att ”nää, jag vill inte göra detta” eller ”jag mår bara dåligt av det här!” så gör det inte!

Så får jag höra för första gången i hela mitt jävla liv ”Du har blivigt för självcentrerad, Cajsa. Eller det kanske beror på din sjukdom?”. Jag höll masken och ringde direkt till Meli efter lektionen för att jag bara behövde berätta det för någon som förstår mig. Jag och Meli är så OTROLIGT lika varandra på alla sätt utom i fejjan typ…och ingen av oss är självcenterad!
Men seriöst, så säger man väl inte som lärare!? Vi har inte alls kommit överräns det senaste året och det är verkligen synd för vi var supertighta förra året!

Kanske är det för att jag har så underbara bloggläsare som jag är som jag är? Jag har blivigt så otroligt bortskämd av era underbara energier! ^^ ÄLSKAR ER! ♥bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.