Vad fattas mig?

2011-04-01 | 22:40:00 | My road |

Jag vill bara skicka ett stort tack till alla er som kommer känna sig positivt träffade av detta inlägg! utan er är inte mitt liv möjligt! Känner ni er för övrigt positivt träffad så backa inte undan utan ta för er och bara va’ er ett tag! :)

Jag har allt jag bett om!
En fantastisk familj, otroligt underbara vänner, en fantastisk skara bloggläsare som följer min dagliga kamp om…det var just det(!), ett hem jag alltid är välkommen till även om jag inte har någon annan stans att ta vägen, ett vacklande förhållande med G som fortfarande lutar mot sina stöttepelare men det funkar(!) och jag får hålla på med det jag älskar, MUSIKEN!
Vad är det egentligen som är fel!? Hur kunde jag låta några flera massa bakslag göra mig så svag och skör!? Hur kunde jag låta andra börja styra mitt liv!?
Jag kommer aldrig kunna klippa av trådarna till den marionett-docka jag har blivigt om jag inte börjar stå upp för mig själv, tror på den jag är och inte låta andra rubba mig!

Har för övrigt haft både ”kör” (på tre pers, ja, Malin och Bella) och sånglektion idag. Det gjorde mig glad (om vi nu ska fortsätta fokusera på det positiva?). Även teorin gick min väg för en gångs skull! (därav inläggets bilder!) Det var när jag fick ett samtal av min behandlingsassistent som hela världen började rasa samman!
Pratade med en asgullig läsare, Meli, senare i telefonen. Det gjorde mig på bättre humör men jag har varit så deprimerad idag att mamma har mått otroligt dåligt av det och mig. Det har inte gått att undgå! Förlåt mamma och tack för att du och pappa finns här för mig!bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.