Mina skönhets"fel"

2011-01-26 | 17:08:00 | Om Cajsa |

Förlåt för eventuell felstavning!
Har heller inget bättre att skriva om idag. Humöret är inte alls på topp efter min lärares "påhopp" idag...


1. Haha, min vackra vänsterfot! Vet inte varför den ser ut sådär. Varför den viker sig, men det gör den i alla fall. Har aldrig tänkt på det förrän det var en här på Ålsta som kommenterade det för några månader sedan. Vet inte om den alltid varit så eller blivigt så den senaste tiden.
2. Det syns inte så väl på bilden men jag har två stycken ganska stora födelsemärken på båda benen. Folk har frågat mig flera gånger om jag ska ta bort dem när jag får råd men varför ska jag!? Har ärvt dem av pappa. Hans sitter dock på varsin arm. Exakt likadant formade är dem! :) Har också ärvt min sneda näsa av pappa men det syns på lite så..^^
3. Så länge jag kan minnas har jag bitit på naglarna. Mamma har gjort det också aslänge och det är från henne jag har fått det från. Också något folk har varit på mig om men det är bara det att om jag slutar bita nu (vilket känns som en omöjlighet) så kommer de inte se vackra ut! Det är inte viktigt för mig att sluta i alla fall. Det finns lösnaglar för sådana som mig. ;-)


bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.