70-årsfestens outfit!

2014-08-03 | 22:18:00 | Dagens outfit |jo da det är bra med mig

Svar: Härligt att höra! :D

Tror du glömde din bloggadress. ;-)
Cajsa

2014-08-03 - 23:46:56

Åh ville se den! för klänningen såg så fin ut i förra inlägget och den är det verkligen och passar dig. Jättefina du! :)

Svar: åh, tackar sötnos va glad jag blir! :)
Cajsa

2014-08-04 - 07:50:13

Så snyggt :)

Svar: aww, tackar! :)
Cajsa

2014-08-04 - 08:15:07

Fint :D

Svar: tackar tackar! :D
Cajsa

2014-08-04 - 08:46:56

Sv: några planer idag? :)

2014-08-04 - 09:32:36

Så fin du var:)

Svar: heheh tackar snygging.. ^^
Cajsa

2014-08-04 - 12:43:43

Ser ju riktigt fint ut! Älskar väskan där :D

Svar: Kul att du med gillar den :)

Svar: hihi tackar. :)
Cajsa

2014-08-04 - 18:52:06

Fina bilder på dig! Men blev lite ledsen av at se din ärrade arm =( Undrar vad som får unga att må så dåligt att de faktiskt måste skada sig själva?
Hurra av det går åt rätt håll för dig på kliniken, självklart skall man inte bara ge sken utav att"allt är bra" men hela inlägget genomsyrades av negativa tankar om ngt som faktiskt är positivt. Tror mycket på att man bara ändrar sitt sätt att tänka & vilja bli frisk så löser det sig;)
Hoppas det gör det för dig inom snar framtid.

Svar: Det som får unga att skada sig är ett tufft förflutet och en framtid som bara bygger på en massa jävla krav som man inte kan leva upp till. Och nu när jag jobbar som lärare gör det ont i mig att se att kraven bara blir större och större även på de mindre barnen. Men för mig är det just det. Ärr. Det är inte sår utan ärr som nu visar att jag tagit mig igenom en svår period i mitt liv och det har gjort mig starkare.
"These scars aren’t pretty
But they’re a part of me
And will not ever fade away
These marks tell a story
Of me down in the valley
And how You reached in with Your grace
And healed me

They remind me of Your faithfulness
And all You brought me through
They teach me that my brokenness
Is something You can use
They show me where I’ve been and
That I’m not there any more
That’s what scars, that’s what scars are for
what scars are for

I see it on the cross
The nails You took for me
Scars can change the world
Scars can set me free

- What scars are for, Mandisa" ;-) ungefär så. ;-)

Tyvärr är det inte bara att tänka att jag vill bli frisk och sedan kommer det rulla på. Jag vill bli frisk. Alla där inne vill det. Men minsta lilla grej gör att vi faller tillbaka. Vi fixar alla våra problem med mat. Eller snarare genom att inte äta. våra belöningssystem i kroppen är totalt vrickade. Som i onsdags. Jag tappade min plånbok på bussen. Jag får en panikångestattack 100 gånger större än vad en "normal" människa skulle få av en tappad plånbok och det problemet löser jag genom att inte tillåta mig själv att äta. En kompis till mig på kliniken skulle göra tvärt om. Hon skulle lösa problemet genom att överäta och kompensera. Eller igår fick jag veta att jag snart är uppe i min idealvikt och den ångsten dämpande jag genom vad? Att inte äta de sista målen för dagen och inte äta som jag ska idag. En vanlig människa lagar sina problem genom att ta tag i själva problemet medan en anorektiker eller bulimiker lagar sina problem med mat och svält. Det är en psykisk grej som inte stämmer helt enkelt. och genom att ta bort våra skyddsnät vi byggt upp mot ångesten är det väldigt svårt att se positiva saker. Jag vrider till och med om komplimanger. Om du någon gång får en ätstörd i din omgivning försök inte att muntra upp personen med "men du ser mycket piggare ut nu än för bara någon vecka sen". Det är det värsta vi kan få höra. Kopplingen i denna, faktiskt fina, kommentaren blir "Du ser pigg ut - det märks att du äter mer - du äter - du äter för mycket - överäter - FETA GRIS!". och det går fort i denna tanke och det går inte att stoppa det. Jag vet att när mina vänner säger att jag ser piggare och gladare ut så är det precis det de menar men ätstörningen gör allt för att skjuta undan människor och skjuta undan allt positivt som kommer i vår väg för att inte tappa greppet om oss. Hur mycket man än vill bli frisk så vill man ändå behålla lite av det sjuka. Jag och en annan tjej på kliniken pratade om det idag. Vi vill bli friska, genom att få ett friskt tänk. Vi vill fortfarande vara smala och fortsätta restricta men vi vill kunna få gå ut med vänner och äta nån gång ibland utan att vi ska få värsta panikångestattacken och kunna vara i allmänna matsituationer, kunna ta något nån gång ibland och kunna unna oss. Att gå upp i vikt är inget vi egentligen går med på när vi skriver på papperna på Capio för att vilja bli frisk. Jag vet, det är helt sjukt men det är så vi tänker och det går inte att göra något åt våra tankar, det är det vi är där för att få hjälp med. För vi vet inte hur vi ska tänka för att det ska bli rätt och sunt.
Cajsa

2014-08-05 - 15:07:45

Gud vad underbar vacker outfit! :)
Hoppas du haft en bra dag! KRAMAR :)

Svar: aww, tackar sötnos! :D
Cajsa

2014-08-05 - 15:18:23

Så fin du är! Kul med 70-årsfest! :)

Svar: tackar sötnos! :) jo det va helt okej kul.
Cajsa

2014-08-05 - 16:44:58

snygging!

Svar: haha thanks. xD
Cajsa

2014-08-06 - 00:40:01

Men super snygg ju :)

Svar: Tack snygging. :)
Cajsa

2014-08-08 - 17:12:11
bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.