Kliniken, utsluss och annat kul från veckan

2014-10-11 | 16:06:00 | Dagbok 2014 | Fri från anoerxi, Social fobi, Paniksyndrom & Borderline |

 
Vilken vecka det har varit!
Det är alltid en lång och småjobbigt nu för tiden och det händer så sjukt mycket men skriver aldrig om det. Vill dela med mig av vad som händer men det blir bara inte så... what ever... :P
 
Början av veckan va en bra start. Mådde så otroligt bra! Hade några breakdowns under veckans gång men för en gångs skull togs det om hand om på en gång och man lät mig inte gå runt med skiten. Det hjälpte verkligen. Torsdagen hade jag utsluss...Det innebär att den dagen är jag inte på kliniken utan är hemma för att klara mig själv. Spederade den dagen hos Linnea och vi hade det trevligt som alltid. :) Vi har kommit fram till att vi är i det stadiet där vi inte behöver underhålla varandra när vi umgås så hon somnade till lite efter lunchen och jag somnade till strax innan folk skulle komma för husförsamling. Det är skönt att kunna vara så avslappnad och bekväma med varandra.
 
På bilden nedan är jag tillsammans med Denise som är en av mina tjejer på kliniken! Underbar person på alla sätt! <3
 
Får frågor hela tiden hur allt går på kliniken och hur det går med min ätstörning och här kommer en liten update!
Det går bra. På kliniken går det framåt men jag trivs verkligen inte med mig själv eller min kropp och tankar på att gå ner i vikt så fort jag är "frisk" ligger och gnor i mitt lilla huvud. Jag kan inte längre ha några par av mina jeans och behandlarna på kliniken rekomenderar att vi gör oss av med kläder vi inte kan ha längre och jag har gjort mig av med de absolut minsta byxorna och shortsen som jag har (ett par av mina favorit-jeans var där i) men jag tänker inte slänga fler, för jag VET att när jag är "frisk" så kommer jag att gå ner i vikt och kommer komma i dem igen. Vet att jag inte ska tänka så men jag tror faktiskt att jag kommer gå ner utan att ens försöka gå ner i vikt. Det är faktiskt ganska vanligt och det är därför de ser till att man går upp lite mer än vad man egentligen behöver för många tidigare patienter går ner i vikt utan att ens försöka efter behandling. Men ärligt, tankarna ligger på att gå ner lite mer än "inte försöka". Vet att det är ingen bra rolemodel att vara till er som följer min blogg och går igenom samma sak och finner styrka i mina inlägg...Men jag måste vara ärlig. Jag tänker inte lossas om något. Jag tycker fortfarande att ni också ska söka hjälp och stöd men ni måste vara medvetna om att det är ingen lätt väg att vandra. Jag har Gud med mig vilket har gjort det mycket lättare än det kanske egentligen är men det är fortfarande svårt! Det är svårt men kämpa! När jag började min behandling ville jag verkligen bli frisk...Nu är jag inte så säker på att jag vill bli frisk längre men jag vill i alla fall kunna må bra så jag tänker fortsätta behandlingen tills de tycker att de inte kan göra mer för mig och sedan  kommer jag att gå över till psykiatrin så jag tänker fortsätta få hjälp för att må bra...Göra mig frisk kan bara jag göra...Jag är bara ärligt...Gillar ni inte min ärlighet så finns det ett kryss uppe i hörnet som tar er ifrån bloggen och ni slipper läsa mer. ;-)


Yes, you are a fighter. That's why you have my support, pride & love. Good luck with everything at clinic, I know it's difficult road to travel. But the journey is worth it.
Love from Scotland xxx :) Hugs/Krama

2014-10-11 - 17:22:04

sv: okok, jora samma här :P

2014-10-11 - 21:41:36

krigare ♡

2014-10-11 - 22:56:01

krigare ♡

Svar: Tack fina! <3
Cajsa

2014-10-11 - 22:56:08

sv: några planer idag? :)

2014-10-12 - 08:27:26

Jag känner så väl igen mig i det du skriver i och med att man vill gå ner allting igen som man har gått upp. Den här sjukdomen är jävligt jobbig på så vis att man inte känner sig bekväm och nöjd med sitt nya jag liksom. Kommer ihåg på avdelningen som jag senast var inlagd på. 52an. Du var aldrig inlagd där va? SKITSTÄLLE rent ut sagt. Där pratar dom bara om bmi och vikt och att man måste gå upp några kilo i vikt innan hjärnan kan fungera och bla bla och att man mår bra då man har gått upp i vikt. Eh nej? Hur fan kan dom tro det? Jo för att dom itne har nån jävla erfarenhet om den här sjukdomen och aldrig har varit sjuka själva i det. Inte fan mår man bättre bara för att man går upp i vikt! Det är då en annan sorts resa börjar med att våga tycka om sitt nya jag och acceptera att man har mer fett på kroppen. Det är inte en dans på rosor alls utan ett helvete! Jävla idioter till personal alltså. Byt ut hela jävla arbetskåren mot vettig personal för fan!

Svar: ja det är så irriterande!Nej jag slapp 52an tack och lov...känns som om jag slipper vissa avdelningar alldeles precis på gränsen...Vet inte hur bra det är egentligen...skulle nog behövt bli inlagd men jag tror inte att jag psykiskt skulle orka eller palla med det...
Håller med dig! är så less på snack om BMI...Det hjälper inte ett skit! jag behöver så prata och bearbeta mina känslor men känns inte som om jag någonsin får göra det..Prata om skit som händer nu och egentligen bearbeta mitt förflutna...Har bara fått göra det på egen hand vilket gör att det om och om igen kommer upp till ytan och förstör för mig!
Cajsa

2014-10-12 - 10:24:25

härliga bilder!

Svar: tackar fina! :)
Cajsa

2014-10-12 - 15:15:40

Jobbigt att ha såna tankar, men bra att du fortsätter!!

Svar: ja, det är sjukt jobbit! orkar inte med dem längre!
Cajsa

2014-10-12 - 16:53:45

sv: Ikväll har jag, tillsammans med min familj, tänkt att fira min yngre syster som fyller femton år idag! Kram kram!

2014-10-12 - 17:11:45

Man ska vara ärlig, alla steg i behandlingen. Hoppas att du någon gång kommer till den punkten då du känner dig nöjd i din kropp.

Svar: ja, det ska man verkligen vara!Det känns inte som om jag någonsin kommer komma till den punkten men jag hoppas det jag med. Tack fina du! <3
Cajsa

2014-10-12 - 19:25:59

sv: Jadå allt är bara bra med mig! Hur är det själv då sötnos?♥ kram

2014-10-12 - 19:55:49

Ärligt är bra och det kommer man långt med.

Svar: jo det är så jag tänker också...och min blogg är ju i första taget för mig själv och kan jag inte vara ärlig med mig själv kommer jag aldrig komma nånstans här i värden...Och i andra hand är den ju för vänner och familj och de ska man ju alltid vara ärlig med!
Cajsa

2014-10-12 - 20:15:11

- hoppas du har haft en fin helg :)

2014-10-12 - 20:37:05

tack, det hade jag :)

2014-10-13 - 08:59:12

SV: ♡

2014-10-13 - 12:30:15

Sv: okok, jag har jobbat och ska snart ha personalmöte :P

2014-10-13 - 17:09:54

Det jag tycker är bra är inte att du kan vara ärlig mot oss som läser utan det som är viktigast är ju att du kan vara ärlig mot dig själv! Istället för att förneka att du kommer gå ner i vikt sen igen så tycker jag att det är bra och modigt av dig att våga erkänna att det nog kommer att bli så, även om det inte är det bästa.
Vad bra att ni hade en trevlig dag idag! :)

Svar: Verkar inte som om jag kommer in på din blogg men här är i alla fall mitt svar till dig;

ja men precis! Är mer ärlig här och med mig själv på bloggen än vad jag är med min behandlare dock...Men det känns som om jag inte behöver vara ärlig med min behandlare för det händer inget i alla fall...Vi pratar lite om det som max men sedan är det inte mer med det...skitirriterande! jag behöver PRATA och BEARBETA mina problem med tankar och mat men det känns inte som om jag riktigt får göra det...

Om du svarar så kanske jag kommer in på din blogg sen...kanske bara är en tillfällig bugg som gör att det inte funkar kanske...
Cajsa

2014-10-13 - 20:04:23

<3

2014-10-19 - 00:33:22
bloglovin
Namn:Cajsa Lindahl
Kommer ifrån:Sundsvall
Bor:Stockholm
Gör:Sångerska, show- & musikalartist och amatörfotograf.
Aktuell:Musiklärare
Inga tävlingar pågår just nu.

No showreel made or done yet. Still working on it.